onsdag 2. april 2014

Det med nettmobbing har vørre ein sak som har vart ganske lenge og nokko som heilt sekkert kjem tell å eksister ei god stund videre. 

Det med nettmobbing er ikke lett, mange sliter med det. Og skulle gjerne ønske noe skulle bli gjort med det. Vi såg nettop en film som handlet nettop om dette med nettmobbing, og fikk derfor i oppgave om å skrive mine tanker, følelser rundt dette. 
Jeg selv har ikke opplevd mye nettmobbing men har sett en del nettmobbing. Og det er forferdelig, mange tenker ikke over hva de skriver på nett, det virker som om at det høres bra ut i deres hode også skriver de det på nett. Men tenker ikke over det i ettertid om at det man skriver på nett til en person kan være sårende og kan skade personen psykisk. 

Jeg ville så gjerne ta tak i det, men viste ikke om jeg sto alene om det og ingen turte å stå for det de mente. Jeg valgte heller bare å ignorere det, men heller tenke på det. Ikke at det nødvendigvis var ett mye bedre valg. Men at jeg ikke bare så det og ikke tenkte over det. Men jeg tok det til meg. 
Vanligvis er jeg ikke så tilbaketrukket, men når det kommer til det med nettmobbing er jeg litt forsiktig med hva jeg gjør. 

onsdag 12. februar 2014

Min rollemodell gjennom livet har vært min bestemor.
Bestemor har alltid brydd seg om meg, hva jeg gjør og hva jeg holder på med
Hun har tatt seg tid til meg, hun har alltids tatt meg med på cafee når hun har vært på besøk
Hun spør om hvordan jeg har det om dagene og visst det er noe så prater vi om det.
Og når jeg kommer på besøk til dem så sørger hun for at jeg har det bra og har alt jeg trenger.